A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat (sütiket) használunk. A gombra kattintva elfogadhatod a használatukat.

Termékkategóriák

Visszaküldés, elállás

Elállás a rendeléstől és a termék visszaküldése

A sértetlen terméket az eredeti sértetlen csomagolásában, azt dobozba vagy zacskóba téve és úgy leragasztva 14 napon belül visszaküldheti címünkre: Pataki Zokni Kft. 1106. Budapest, Jászberényi út 29. (Orion udvar)

Mennyi idő mire visszautalják az összeget?: A termék árát utalással térítjük vissza Önnek. Az egyszerűbb ügyintézés érdekében a visszaküldött csomagba helyezze a számlát vagy egy számlamásolatot.

A rendelés összegét minél hamarabb, de legfeljebb 14 munkanapon belül utaljuk vissza.

Termék csere kérése

A termék cseréjét kérjük emailben (info@patakizokni.hu) jelezd felénk.

Az emailben küldj egy fényképet, amin látható hogy a termék eredeti/bontatlan állapotban van, valamint jelöljd meg azt is, hogy melyik termékre szeretnéd a cserét kérni. Ha a kép alapján rendben van a termék akkor elindítjuk a csere folyamatot, melyről természetesen tájékoztatunk.

Mi küldjük ki a futárt, akitől át tudod venni a kért terméket, egyben át is tudod adni a futárnak a visszaküldésre szánt csomagot.

Figyelem

A zoknik speciális, higiéniai termékek, így azokat az eredeti csomagolás felbontása után nem áll módunkban visszavenni! Kérjük amennyiben nem biztos abban melyik színt válassza, vagy egyéb kérdése van, keresse fel Vevőszolgálatunkat.